Kiitos vaan haasteesta http://siivetonmieli.vuodatus.net/!

liebster2.jpg

Haaste kulkee blogista toiseen ja haasteen saa aina alle 200 lukijan blogi. Eli tällä jaamme näkyvyyttä niin haasteen antajalle, kun haasteen saajille :). Kiitä haasteen antajaa, vastaa hänen esittämiin kysymyksiin ja luo 11 uutta kysymystä. Sen jälkeen listaa 11 Liebster awardin ansaitsevaa blogia. 

 

Periaatteessa kysymyksiin vastaaminen on mukavaa, kunhan ei paljasta itseään. Minulla on parikin suositumpaa blogia eri aiheista mutta kuolisin häpeästä, jos joku tuttu tietäisi minun olevan ruudun tällä puolella tämän blogin kanssa. Jutun taso kun on tissit-kakka-geishakuula-ryntäät. Uusien kysymysten laatimisenkaan ei luulisi olevan rakettitiedettä...

Mutta mistä ihmeestä löydän 11 alle 200 lukijan blogia? Mistä tiedän, paljonko lukijoita jollakin blogilla on? Aion vetää satunnaisotoksella vuodatuksen etusivulta... Älkää haastetut loukkaantuko, jos teillä on 400 tai 1600 lukijaa! :D

Tässä saamani kysymykset:

 1.Miksi kirjoitat blogia?
 2.Suurin haaveesi?
 3.Mikä vuodenaika on mieluisin?
 4.Mikä eläin haluaisit olla?
 5.Piha- vai sisätyöt (kotitöistä)?
 6.Poltatko kynttilöitä?
 7.Lyhyehkö matka liikuntaharrastukseen, valitsetko moottoroidun kulkuvälineen, vai jonkun muun? Minkä?
 8.Asutko maalla vai kaupungissa?
 9.Oletko ikinä laihduttanut?
 10. Paras liikuntamuoto?
 11.Vierastatko vammaisia ihmisiä?
 

Ja vastaukset niihin

1. Kirjoitan blogia, jotta saisin päiväkirjanomaisesti merkittyä painonpudotukset ylös, ja jotta näkisin, että tulosta on syntynyt. Ja koska olisi noloa myöntää maailmalle, että olenkin repsahtanut ja saanut lisää kiloja, on pakko laihtua! Blogi toimii toivottavasti samalla tavoin, kuin ryhmäpunnitukset. On noloa olla esillä, jos ei ole päässyt tavoitteeseen.

2. Suurin haaveeni olisi tulla kolmatta kertaa äidiksi. Minulla on ylipainon lisäksi kilpirauhasen vajaatoiminta, pco, kallistunut kohtu ja diabetes, jotka hankaloittavat raskaaksi tulemista. Siksi sen toteutuminen on epävarmaa. Biologinen kello on kohta lisäajalla!

3. Pidän toisaalta keväästä, kun kaikki syntyy ja nousee maasta ja alkaa kukoistaa ja toisaalta syksystä, kun tuo kaikki kuolee ja on kovin haikeansuloista ja voi alkaa polttamaan kynttilöitä. Rakastan joulua mutta talvi saisi kestää vain jouluviikon...

4. Pienenä näin usein unta siitä, että osasin lentää. Jos saisin olla eläin, olisin varmaan jonkin sortin lintu. Mieluiten sellainen, joka ei tule muiden syömäksi.

5. En ole suuri kotitöiden ystävä. Ulkona voin haravoida mutta muuten en ulkotöistä välitä. En kyllä sisätöistäkään mutta valitsen ne, täällä on sentään lämmin!

6. Uhmaikäinen lapseni torpedoi mahdollisuuteni polttaa kynttilöitä, mutta aina kun lapsi on jollakin hoidossa tai nukkuu, laitan tuikut tulille.

7. Otan moottoroidun kulkuvälineen. Aina. En pidä liikunnasta, vaikka tiedän, että siitä olisi omassa projektissani hyötyä. Pidän peleistä ja niiden kautta liikun mielelläni mutta käveleminen kävelemisen vuoksi ei innosta minua. Uusissa kaupugeissa ja shoppailemassa sen sijaan kävelen mielelläni!

8. Pienessä kylässä. Jotain kaupungin ja maaseudun väliltä, syrjässä mutta omakotitaloalueella.

9. Olen laihduttanut ja laihdutan nytkin. Kerran 10 kiloa kuntosalilla, palasin kuitenkin pian vanhoihin mittoihini. Sitten 23 kiloa puolessa vuodessa karppaamalla, sitten sain vauvan ja 25 raskauskiloa! Nyt karpataan taas mutta olen jo lähellä normaalipainoa...

10. Paras liikuntamuoto on Megazonen lasersota! Koska en kertakaikkiaan kestä tappiota, juoksen hullun lailla (vaikka se on säännöissä kielletty) kerätäkseni mahdollisimman paljon pisteitä. Jos täällä olisi Megazone, olisin hoikka tyttö!

11. En oikein tiedä, miten vierastaminen määritellään. Vammaiset ovat ihmisiä siinä missä me muutkin, usein vieläpä aidompia ja avoimempia. En silti tiedä, osaanko olla ihan oma itseni vammaisten kanssa, mietin sanomisiani ja tekemisiäni tarkemmin, yritän olla selkeämpi. Onko se sitten vierastamista?

 

No niin, sitten ne uudet kysymykset.. tässä tulee ihan ala-asteen slämäriajat mieleen

1. Salainen paheesi?

2. Lempiherkkusi?

3. Unelma, jonka olet onnistunut toteuttamaan?

4. Ranta- vai kaupunkiloma?

5. Aine, jota inhosit koulussa?

6. Suurin saavutuksesi?

7. Mitä kadut?

8. Jos lahjoittaisit rahaa hyväntekeväisyyteen, mikä olisi kohteesi ja miksi?

9. Tekosyy, jota käytät usein?

10. Maailman seksikkäin ihminen?

11. Asia, jonka muuttaisit itsessäsi?

 

Ja haastan... äh, olen tuijotellut nyt alkuvalikkoa, enkä oikein löydä sopivia uhreja. Jos luet tämän ja omistat itse alle kahdensadan lukijan blogin, ota tästä haaste mukaasi! (Kuka tätä blogia ylipäänsä lukee ja miksi?) Saa ilmoittautua, jos nappaa haasteen, niin voin linkittää tähän listaan. Mulla on itsellä jonkin sortin kammo kiertokirjeisiin, niin en kehtaa tuputtaa tätä...